SKREDDERSYDD WORKSHOP

Vil du arrangere workshop for din gruppe?

Jeg tilbyr morsomme og inspirerende presentasjoner og workshops skreddersydd for dere - enten dere ønsker en kort frokost-presentasjon eller en halv- eller heldags workshop.

Dette er for alle som ønsker å lære:

 • Hvordan skape tydelige mål og visjoner

 • Hvordan oppnå bedre resultater med mindre anstrengelse

 • Hvordan oppnå varige endringer

Ta gjerne kontakt for å diskutere hvordan jeg kan tjene deg og din gruppe på best mulig måte.

 

Ta kontakt for å sette opp en workshop

Om meg

Som Life Mastery Consultant tilbyr jeg inspirerende workshops og dypt transformerende coaching-programmer for klienter i hele landet. Min spesialitet ligger i å hjelpe mennesker og grupper med å oppnå resultatene de ønsker seg på kortest mulig tid.

Min bakgrunn har jeg fra 10 år som danser og koreograf, og 10 år som energi- og miljøingeniør i Norges største rådgivningsselskap Multiconsult. Med utgangspunkt i DreamBuilder-systemet fra Life Mastery Institute, kombinert med en allsidig bakgrunn og en dypere og helhetstenkende forståelse av livet, hjelper jeg mennesker finne sin indre styrke, nå nye høyder og leve et visjonsdrevet liv i harmoni med sine verdier, sitt hjerte og sin sjel.

Ønsker dere en gratis workshop?

Fra tid til annen tilbyr jeg en gratis workshop, der jeg gir deltakerne muligheten til å definere, designe og komme i kontakt med sine drømmer og visjoner.

De går derfra med en oppskrift på hvordan de transformerer muligheter til resultater.

I denne workshopen får deltakerne:

 • Mer klarhet rundt sine mål, drømmer og livsvisjoner
 • Hjelp til å eliminere frykt, tvil og bekymring for å kunne bevege seg selvsikkert mot sine mål
 • De 3 viktigste grepene å ta for å oppnå bedre resultater med mindre anstrengelse

Gratis workshop er for dere som:

 • er 4-40 deltakere
 • ønsker en workshop på 30 - 60 minutter
 • har projektor, skjerm eller annen fremviser
 • holder til på Østlandet
 • tilbyr workshopen gratis for deltakerne

Hvorfor er det gratis?

Workshops er for meg den aller beste måten å komme ut og undervise verdifulle prinsipper og verktøy til flest mulig mennesker. Samtidig får jeg muligheten til å tiltrekke meg nye klienter.

I en gratis workshop tilbyr jeg alltid et begrenset antall gratis konsultasjoner til de som ønsker å integrere disse prinsippene på et dypere plan, og som er nysgjerrig på å vite mer om mine coaching-programmer.

Se klipp fra workshop på Litteraturhuset i Oslo:

Referanser

“Veldig inspirerende.”

Marianne

 

“Jeg ble satt i kontakt med min indre urkraft.”

Stine

 

“Takk for dine gode fortellinger som fikk meg til å forstå.”

Marit

 

“Å delta på workshopen til Anne Øyen var veldig inspirerende. Anne formidlet stoffet sitt på en måte som var troverdig, og som ga oss en følelse av at det er fullt mulig å ta kontroll over eget liv og egen lykke. Det oppsto en varme mellom de som deltok, og en felles forståelse av at det ikke er noen andre enn oss selv som setter våre grenser - og at vi kan velge å ha de akkurat der vi ønsker, eller eliminere de helt dersom vi tør å slippe taket og stole på kraften i oss selv og menneskene rundt oss.”

Unni

 

“Anne is an inspiring speaker, passionate educator, and a highly sought after transformational coach. (...) Anne offers content rich interactive workshops that take participants on a journey in which they design, define, test, and experience a crystal clear vision of the life they would love – a life that is in alignment with their highest purpose.”

Life Mastery Institute