Neste Nivå LIVE

3 NØKLER TIL LIVET DU DRØMMER OM

Litteraturhuset i Oslo

Heldags-event lørdag 2. juni

Early Bird (599,-)

Ordinær pris: 899,-

 

KJØP BILLETT HER

Hvorfor Neste Nivå LIVE?

Har du lyst til å oppdage drømmene du bærer på og leve ut den største versjonen av deg selv?

Vil du lære å håndtere frykt, tvil og bekymring for å kunne bevege deg med selvsikkerhet mot målene dine?

Kunne du tenke deg å oppnå bedre resultater med mindre anstrengelse?

Hvis disse spørsmålene resonnerer med deg kommer du til å elske dette eventet!

På dette inspirerende heldags-eventet vil du

Skape deg et krystallklart bilde av hva du ville elske å være, gjøre, oppleve og gi innenfor helse, forhold, arbeid, tidsfrihet og økonomisk frihet.

Gi slipp på frykt, begrensende tanker og gamle historier… og erstatte dem med nye, mer oppbyggende overbevisninger som hjelper deg oppnå det du ønsker deg.

Forstå de usynlige lovene som skaper alle resultater i livet ditt, og hvordan du kan åpne deg opp for all støtte og alle muligheter som er tilgjengelig for deg.

Bli med, møt likesinnede og få motivasjonen du trenger for å leve ut den største versjonen av deg selv!

Møt Anne

Life Mastery Consultant Anne B. Øyen kombinerer sin allsidige bakgrunn med en dypere og helhetstenkende forståelse av livet.

Som en ettertraktet livscoach og foredragsholder, tilbyr Anne inspirerende workshops og dypt transformerende coaching-programmer som hjelper klienter over hele landet få bedre kontakt med drømmene de bærer i hjertet sitt, leve ut den største versjonen av seg selv og skape seg liv de elsker å leve.

Anne har bakgrunn som danser og koreograf, og de siste 10 årene som energi- og miljøingeniør i Norges største rådgivningsselskap Multiconsult. Med utgangspunkt i DreamBuilder-systemet fra Life Mastery Institute, og kombinert med sin spennende bakgrunn, hjelper hun mennesker finne sin indre styrke, nå nye høyder og leve et visjonsdrevet liv i harmoni med sine verdier, sitt hjerte og sin sjel.

Ta kontakt hvis du har spørsmål om eventet.

Tid: Lørdag 2. juni 2018 kl.10-17

Sted: Litteraturhuset i Oslo, Wergelandsveien 29, 0167 Oslo

Ring meg: 990 04 351

E-post: anne@nesteniva.no

 

 

 

Kom og bli med!

Registrer deg nå før det blir utsolgt.

KJØP DIN BILLETT NÅ

 

 

 

Hva sier tidligere deltakere?

Her er noen av de hyggelige tilbakemeldingene jeg har fått fra deltakere på tidligere workshops:

"Å delta på workshopen til Anne Øyen var veldig inspirerende. Anne formidlet stoffet sitt på en måte som var troverdig, og som ga oss en følelse av at det er fullt mulig å ta kontroll over eget liv og egen lykke. Det oppsto en varme mellom de som deltok, og en felles forståelse av at det ikke er noen andre enn oss selv som setter våre grenser - og at vi kan velge å ha de akkurat der vi ønsker, eller eliminere de helt dersom vi tør å slippe taket og stole på kraften i oss selv og menneskene rundt oss."
-Unni

"Takk for dine gode fortellinger som fikk meg til å forstå."
-Marit

"Veldig inspirerende."
-Marianne

"Jeg ble satt i kontakt med min indre urkraft."
-Stine

"Anne is an inspiring speaker, passionate educator, and a highly sought after transformational coach. (...) Anne offers content rich interactive workshops that take participants on a journey in which they design, define, test, and experience a crystal clear vision of the life they would love – a life that is in alignment with their highest purpose."
-Life Mastery Institute